VALRO TRADE SRL

noutati 1Sindicatul Vatra din Combinatul Siderurgic TMK Resita, afiliat la Federatia Solidaritatea U-Metal, face in prezent toate demersurile necesare pentru a creste salariul colectiv pe ramura metalurgica.

"In luna decembrie urmeaza sa aiba loc negocieri cu patronatele. Toate federatiile din metalurgie au fost de acord cu inceperea negocierilor, mai putin Federatia Metarom”, a declarat luni (26-X-2009), intr-o conferinta de presa, liderul Sindicatului Vatra din TMK Resita, Iancu Muhu. Acesta sustine ca de 3 ani Federatia Metarom, din care a facut parte si Sindicatul Vatra pâna anul trecut, nu a negociat contractul colectiv de munca.

noutati 2Presedintele Federatiei Sindicale a Siderurgistilor (FSS) Metarom, Mircea Scantei, a declarat, miercuri (2 decembrie 2009), la Galati, ca in urma sedintei Consiliului General al federatiei privind negocierea Contractului Colectiv de Munca la nivel de ramura, care nu este semnat de aproape un an, a fost mandatat sa nu accepte diminuarea unor drepturi castigate pana acum.

Este vorba in principal de acordarea de plati compensatorii pentru angajatii din metalurgie, care fac obiectul unei disponibilizari colective – in cuantum de 30% pentru fiecare an lucrat, dar nu mai putin de trei salarii – si de platile acordate salariatilor in cazul in care compania ii trimite in somaj tehnic – cu 75% din salariu, la care se adauga sporul de vechime.

2- Combinatul de tevi laminate ArcelorMittal Roman este singura firma din tara care produce tevi fara sudura pentru gama de la 6 milimetri diametru, pâna la un diametru de 508 milimetri.
- De la infiintare, s-au produs peste 16 milioane de tone de teava care, pusa cap la cap ar putea inconjura Pamântul de 9 ori

De aproape 50 de ani, societatea romascana a reusit sa se mentina pe piata internationala de profil, in ciuda problemelor inerente cu care s-a confruntat in toata aceasta perioada.
Laminorul de 16 toli a fost construit intre anii 1951-1957 si a fost proiectat sa aiba o capacitate de 300.000 de tone de tevi, pe an. La acea vreme, constructia reprezenta o realizare deosebita datorita suprafetei imense a halei de fabricatie, de peste 64.000 metri patrati.

noutati 3O companie rusa inca neidentificata este pe cale de a cumpara pachetul de control al corporatiei ucrainene Uniunea Industriala a Donbasului (ISD).

Potrivit publicatiei britanice The Financial Times, respectiva corporatie ucraineana, care are mari datorii, ar putea fi vanduta chiar luna aceasta, in cadrul unei afaceri estimata la circa 2 miliarde de dolari.

Stirea privind semnarea contractului de vanzare ar putea provoca tensiuni politice in ajunul alegerilor prezidentiale din Ucraina, unde premierul Iulia Timosenko si liderul opozitiei Viktor Ianukovici candideaza la functia de presedinte al tarii, ocupata in prezent de prooccidentalul Viktor Iuscenko. Acesta din urma, care duce o lupta deznadajduita pentru a ramane in functie inca un mandat, i-a acuzat in repetate randuri pe Timosenko si Ianukovici de o colaborare prea stransa cu Moscova, subliniaza FT.

1Activitatile din mai multe domenii economice precum industria prelucratoare, constructiile, comertul cu amanuntul si serviciile vor Inregistra o scadere, In perioada ianuarie – martie 2010, In raport cu cele 3 luni anterioare, potrivit opiniilor exprimate In luna ianuarie de managerii societatilor comerciale, publicate joi (28 ianuarie 2010) de Institutul National de Statistica (INS).

VALRO TRADE SRL

Str Buzdugan Nr 2760
Comuna Liesti
Galati, Romania

Email:      
office@valrotrade.ro
desfacere@valrotrade.ro
aprovizionare@valrotrade.ro
contabilitate@valrotrade.ro

Telefon:     
0236 821 203
0732 001 800
Fax:     
0236 821 203
Mobil:     
0745 575 213 
0728 575 213

 

TEVI TRASE

 • Tevi din otel nealiat si aliat, cu caracteristici precizate la temperatura ambianta
 • Tevi din otel nealiat si aliat, cu caracteristici precizate la temperatura
 • Tevi din otel cu granulatie fina
 • Tevi din otel nealiat si aliat, cu caracteristici la temperatura scazuta

Tevi sudate elicoidal

 • Tevi din otel sudate elicoidal pentru conducte petroliere
 • Tevi din otel sudate elicoidal pentru conducte
 • Tevi din otel sudate elicoidal pentru uz general
 • Tevi sudate elicoidal sub strat de flux, de otel nealiat si aliat cu caracteristici precizate la temperatura ridicata
 • Tevi sudate elicoidal sub strat de flux, de otel nealiat cu caracteristici precizate la temperatura scazuta

Tevi sudate longitudinal

 • Tevi din otel sudate longitudinal, negre si zincate, pentru instalatii
 • Tevi din otel sudate longitudinal pentru constructii
 • Profile cave - Tevi din otel patrate
 • Profile cave - Tevi din otel rectangulare