VALRO TRADE SRL


In cadrul anchetei de conjunctura din luna ianuarie 2010, managerii din industria prelucratoare preconizeaza, pentru urmatoarele luni, o scadere moderata a volumului productiei (sold conjunctural -12 la suta). In ceea ce priveste numarul de salariati se estimeaza o scadere, soldul conjunctural fiind de -17 la suta pe total industrie prelucratoare (-20 la suta la Intreprinderile foarte mari, cu 500 salariati si peste).

 

Pentru unele dintre activitati se va Inregistra o tendinta de scadere mult mai accentuata decât pe total, respectiv pentru fabricarea altor mijloace de transport, metalurgie, prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn si pluta, cu exceptia mobilei (solduri conjuncturale -48 la suta, -37 la suta si respectiv -33 la suta). Pentru preturile produselor industriale se prognozeaza o crestere moderata In perioada ianuarie-martie (sold conjunctural +6 la suta).

Potrivit estimarilor din luna ianuarie 2010, In activitatea de constructii se va Inregistra, pentru urmatoarele luni, o tendinta de scadere atât a volumului productiei (sold conjunctural -39 la suta), cât si a stocului de contracte si comenzi (sold conjunctural -32 la suta).
De asemenea, managerii estimeaza tot o scadere si a numarului de salariati, atât pe total (sold conjunctural -39 la suta), cât si pe grupe de marime a Intreprinderilor.
In ceea ce priveste preturile lucrarilor de constructii se preconizeaza o relativa stabilitate a acestora (sold conjunctural +3 la suta).

In luna ianuarie 2010, managerii din sectorul de comert cu amanuntul au estimat o scadere a activitatii economice pentru urmatoarele luni (sold conjunctural -22 la suta).
Potrivit INS, volumul total al vânzarilor de marfuri va avea o tendinta de scadere moderata (sold conjunctural -14 la suta). Volumul comenzilor adresate de catre unitatile comerciale furnizorilor de marfuri vor Inregistra scadere (sold conjunctural -31 la suta).

Angajatorii prognozeaza, pentru perioada ianuarie-martie, o scadere si a numarului de salariati din acest sector (sold conjunctural -19 la suta). Managerii societatilor comerciale estimeaza ca preturile de vânzare cu amanuntul vor creste (sold conjunctural +31 la suta). Conform estimarilor din luna ianuarie 2010, cererea de servicii (cifra de afaceri) va cunoaste o scadere (sold conjunctural -26 la suta).

In sectorul de servicii se estimeaza, pentru urmatoarele 3 luni, scadere a numarului de salariati (sold conjunctural -23 la suta), iar aceasta tendinta va fi data, In special, de Intreprinderile foarte mari (500 salariati si peste). Pe de alta parte, preturile de vânzare sau de facturare a prestatiilor vor avea o tendinta de relativa stabilitate (sold conjunctural +1 la suta).

Rezultatele prezentate de INS au fost obtinute prin intermediul anchetelor de conjunctura, In urma estimarilor facute de managerii Intreprinderilor cu privire la tendintele de evolutie ale activitatii economice. Anchetele de conjunctura sunt anchete calitative, al caror scop este analiza tendintei de evolutie a indicatorilor economici pe termen scurt si mediu.

Sursa: financiarul.ro

VALRO TRADE SRL

Str Buzdugan Nr 2760
Comuna Liesti
Galati, Romania

Email:      
office@valrotrade.ro
desfacere@valrotrade.ro
aprovizionare@valrotrade.ro
contabilitate@valrotrade.ro

Telefon:     
0236 821 203
0732 001 800
Fax:     
0236 821 203
Mobil:     
0745 575 213 
0728 575 213

 

TEVI TRASE

 • Tevi din otel nealiat si aliat, cu caracteristici precizate la temperatura ambianta
 • Tevi din otel nealiat si aliat, cu caracteristici precizate la temperatura
 • Tevi din otel cu granulatie fina
 • Tevi din otel nealiat si aliat, cu caracteristici la temperatura scazuta

Tevi sudate elicoidal

 • Tevi din otel sudate elicoidal pentru conducte petroliere
 • Tevi din otel sudate elicoidal pentru conducte
 • Tevi din otel sudate elicoidal pentru uz general
 • Tevi sudate elicoidal sub strat de flux, de otel nealiat si aliat cu caracteristici precizate la temperatura ridicata
 • Tevi sudate elicoidal sub strat de flux, de otel nealiat cu caracteristici precizate la temperatura scazuta

Tevi sudate longitudinal

 • Tevi din otel sudate longitudinal, negre si zincate, pentru instalatii
 • Tevi din otel sudate longitudinal pentru constructii
 • Profile cave - Tevi din otel patrate
 • Profile cave - Tevi din otel rectangulare