Romanian RO English EN German DE French FR Spanish ES Russian RU

VALRO TRADE SRL

Cine suntem

Înființată în 2003, VALRO TRADE SRL este o companie românească finanțată din capital integral românesc. Cu o experiență de peste 17 de ani în comerțul cu produse metalurgice, societatea noastră se află într-o continuă expansiune, reprezentând un nume important pe piața de profil din România. Firma noastră are ca obiect de activitate comercializarea de produse metalurgice, în principal țevi fără sudură laminate la cald și trase la rece precum și țevi sudate longitudinal și elicoidal.

Produsele metalurgice comercializate de societatea noastră sunt realizate conform standardelor europene, producători fiind societățile de profil atât din țară, cât și din străinătate și sunt utilizate în diverse domenii de activitate, dintre care enumerăm doar câteva:

Dotări și logistică

Intreprinderea noastră beneficiază de dotări excelente:

De ce să lucrezi cu noi

Avantaje competitive

Experiența noastră ne arată că cerințele clientului nu sunt satisfăcute întotdeauna de livrarea de produse după anumite norme și standarde. Numai după discuții cu acesta despre solicitările lui specifice putem livra produsul cel mai potrivit destinat unei bune utilizări.

Printre motivele, identificate de noi, pentru care clienții apelează la serviciile noastre se numără: