Romanian RO English EN German DE French FR Spanish ES Russian RU

S.C. VALRO TRADE S.R.L. oferă o gamă largă de țevi fără sudură din oțel carbon.

În cooperare cu principalii producători interni si externi de țevi, S.C. VALRO TRADE S.R.L. are capacitatea de a acoperi toate cerințele clienților noștri, furnizând din stocurile sale toata gama de tevi chiar si pentru cele mai exigente aplicatii, cum ar fi țevi pentru temperaturi ridicate, temperaturi scăzute, presiune ridicată sau medii cat si pentru aplicatii offshore sau onshore.

Standarde fabricație:

Grade de oțel:

Sortiment:

Icon

Tabel diametre + grosimi: țevi SMLS

Organigrama fluxului de producție pentru țevi din oțel fără sudură laminate la cald

Aplicații:

Compania Valro Trade este specializată în comerțul cu țevi din oțel fără sudură, respectiv țevi sudate elicoidal și longitudinal, produse metalurgice ce își găsesc întrebuințarea într-o serie variată de domenii (industria energetica și nucleară, petrol și gaze, industria constructoare de mașini etc). Toate produsele oferite sunt fabricate respectand întocmai standardele europene SREN sau ISO, calitatea acestora fiind de necontestat. Acest lucru, împreună cu prețurile accesibile practicate, promptitudinea în onorarea comenzilor și diversitatea ofertei reprezintă aspecte prin care compania se remarcă, aspecte care totodată o recomandă ca fiind cea mai bună alegere.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Dacă doriți să achiziționați produsele noastre, solicitați oferte personalizate în funcție de cantitate, valoare și termen de plată. Contactați-ne pentru a identifica produsele optime proiectului vostru!

Categorii: Produse