Romanian RO English EN German DE French FR Spanish ES Russian RU

Ca partener de afaceri special al unor producători de renume și lideri din întreaga lume S.C. VALRO TRADE S.R.L. este bine plasat pentru a lucra cu orice client în aplicații sau proiecte în care țevile sudate elicoidal sunt materialul de bază necesar pentru executia acestora.

La fabricarea tevilor sudate elicoidal sunt folosite multe calități de oțel până la API – X80, precum și calități cu specificații similare, cum ar fi oțelurile slab aliate pentru medii corozive in domeniul offshore si onshore. Fabricile partenerilor sunt capabile să producă pereți foarte groși, cu toleranțe foarte apropiate și în dimensiuni mari de până la 3566 mm, ceea ce implică furnizarea de țevi puternice și fiabile pentru aplicații speciale.
Tevile pot fi livrate cu tratamente termice pentru toate dimensiunile, Ultrasonic, X-Ray si toate testele nedistructive necesare (NDT) pot fi, de asemenea, efectuate in conformitate cu cerintele clientului.

Standarde fabricație:

Grade de oțel:

Sortiment:

Icon

Tabel diametre + grosimi: țevi SSAW

Organigrama fluxului de productie pentru tevi sudate elicoidal (SSAW/SAWH)

Aplicații:

Compania Valro Trade este specializată în comerțul cu țevi din oțel fără sudură, respectiv țevi sudate elicoidal și longitudinal, produse metalurgice ce își găsesc întrebuințarea într-o serie variată de domenii (industria energetica și nucleară, petrol și gaze, industria constructoare de mașini etc). Toate produsele oferite sunt fabricate respectand întocmai standardele europene SREN sau ISO, calitatea acestora fiind de necontestat. Acest lucru, împreună cu prețurile accesibile practicate, promptitudinea în onorarea comenzilor și diversitatea ofertei reprezintă aspecte prin care compania se remarcă, aspecte care totodată o recomandă ca fiind cea mai bună alegere.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Dacă doriți să achiziționați produsele noastre, solicitați oferte personalizate în funcție de cantitate, valoare și termen de plată. Contactați-ne pentru a identifica produsele optime proiectului vostru!

Categorii: Produse