Romanian RO English EN German DE French FR Spanish ES Russian RU

O țeavă sudată cu rezistență electrică (ERW/HFI) este una dintre cele mai versatile unelte din industrie. Cu toate acestea, conductele ERW/HFI sunt doar unul dintre numeroasele tipuri de conducte disponibile. Este important să cunoașteți diferențele dintre fiecare tip de conductă, astfel încât să poată fi aleasă conducta potrivită. Tevile ERW/HFI sunt realizate prin laminarea metalului și apoi încălzirea celor două margini cu electricitate, astfel încât acestea să formeze o sudură pe lungimea sa.
Câteva avantaje de remarcat pentru tevile sudate ERW/HFI:
  Nu există metale de fuziune utilizate în timpul procesului de fabricație, ceea ce face conducta extrem de puternică și durabilă.
  Cordonul de sudură nu poate fi văzut sau simțit. Aceasta este o diferență majoră atunci când ne uităm la procesul de sudare cu arc sub strat de flux, care creează o margine sudată evidentiata care nu este potrivita pentru anumite proiecte.
  Odată cu progresele sudurii prin curenții electrici de înaltă frecvență procesul este mult mai ușor și mai sigur.

Standarde fabricație:

Grade de oțel:

Sortiment:

Icon

Tabel diametre + grosimi: țevi ERW

Organigrama fluxului de productie pentru tevi sudate longitudinal ERW/HFI

Aplicații:

Compania Valro Trade este specializată în comerțul cu țevi din oțel fără sudură, respectiv țevi sudate elicoidal și longitudinal, produse metalurgice ce își găsesc întrebuințarea într-o serie variată de domenii (industria energetica și nucleară, petrol și gaze, industria constructoare de mașini etc). Toate produsele oferite sunt fabricate respectand întocmai standardele europene SREN sau ISO, calitatea acestora fiind de necontestat. Acest lucru, împreună cu prețurile accesibile practicate, promptitudinea în onorarea comenzilor și diversitatea ofertei reprezintă aspecte prin care compania se remarcă, aspecte care totodată o recomandă ca fiind cea mai bună alegere.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Dacă doriți să achiziționați produsele noastre, solicitați oferte personalizate în funcție de cantitate, valoare și termen de plată. Contactați-ne pentru a identifica produsele optime proiectului vostru!

Categorii: Produse