Romanian RO English EN German DE French FR Spanish ES Russian RU

Sudarea longitudinală cu arc sub strat de flux este o tehnică de sudare specifică utilizată în producția de țevi în care produsul finit necesită o grosime a peretelui mai mare datorită presiunilor interne sau externe ridicate.
Având în vedere acest lucru, principalele aplicații ale conductelor SAWL includ: magistrale de petrol si gaze naturale, conducte alimentare cu apă, epurare și alte utilizări speciale.
Atunci când condițiile operaționale necesită o grosime ridicată a peretelui datorită presiunilor interne sau externe ridicate, țevile SAWL (sudate longitudinal cu arc sub strat de flux) sunt de obicei cea mai economică soluție, cu rezistență la presiune ridicată, rezistență la coroziune si la temperaturi scăzute si de asemenea o rezistenta mecanica superioara fata de alte tipuri de tevi.

Standarde fabricație:

Grade de oțel:

Sortiment:

Icon

Tabel diametre + grosimi: țevi LSAW

Organigrama fluxului de productie pentru tevi sudate longitudinal (LSAW/SAWL)

Aplicații:

Compania Valro Trade este specializată în comerțul cu țevi din oțel fără sudură, respectiv țevi sudate elicoidal și longitudinal, produse metalurgice ce își găsesc întrebuințarea într-o serie variată de domenii (industria energetica și nucleară, petrol și gaze, industria constructoare de mașini etc). Toate produsele oferite sunt fabricate respectand întocmai standardele europene SREN sau ISO, calitatea acestora fiind de necontestat. Acest lucru, împreună cu prețurile accesibile practicate, promptitudinea în onorarea comenzilor și diversitatea ofertei reprezintă aspecte prin care compania se remarcă, aspecte care totodată o recomandă ca fiind cea mai bună alegere.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Dacă doriți să achiziționați produsele noastre, solicitați oferte personalizate în funcție de cantitate, valoare și termen de plată. Contactați-ne pentru a identifica produsele optime proiectului vostru!

Categorii: Produse