Romanian RO English EN German DE French FR Spanish ES Russian RU

Ai nevoie de țevi oțel fără sudură pentru diferite activități? Soluția vine de la Valro Trade, companie specializată în comerțul cu astfel de produse metalurgice, care iți pune la dispoziție mai multe variante și modele pentru alegerea celor mai potrivite.

Astfel, în funcție de cerințe, nevoi și mai ales domeniul de activitate în care urmează a fi folosite, poți alege țevi oțel fără sudură laminate la cald, respectiv trase la rece, din oțel nealiat sau aliat, sau cu granulație fină. Este binecunoscut faptul că aceste tipuri de țevi fără sudură sunt net superioare celor clasice, sudate: datorită faptului că nu există niciun punct de sudură pe întreaga suprafață, punct în care pot ceda oricând, acestea din urmă sunt mult mai rezistente și mai fiabile.

Pe lângă acest aspect, produsele oferite de Valro Trade sunt fabricate și în conformitate cu cele mai înalte standarde, clienții având garanția celor mai bune soluții pentru afacerea lor.

Livrăm din stoc următoarele tipuri de țevi din oțel, la dimensiunea specificată în proiectul tău de construcție:

Țevi din oțel fără sudură utilizate la presiune

Țevi din oțel fără sudură laminate la cald

Compania Valro Trade este specializată în comerțul cu țevi din oțel fără sudură, respectiv țevi sudate elicoidal și longitudinal, produse metalurgice ce își găsesc întrebuințarea într-o serie variată de domenii (industria energetica și nucleară, petrol și gaze, industria constructoare de mașini etc). Toate produsele oferite sunt fabricate respectand întocmai standardele europene SREN sau ISO, calitatea acestora fiind de necontestat. Acest lucru, împreună cu prețurile accesibile practicate, promptitudinea în onorarea comenzilor și diversitatea ofertei reprezintă aspecte prin care compania se remarcă, aspecte care totodată o recomandă ca fiind cea mai bună alegere.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Dacă doriți să achiziționați produsele noastre, solicitați oferte personalizate în funcție de cantitate, valoare și termen de plată. Contactați-ne pentru a identifica produsele optime proiectului vostru!

Categorii: Produse