Romanian RO English EN German DE French FR Spanish ES Russian RU

Compania Valro Trade își întâmpină clienții cu o gamă diversificată de țevi oțel, produse metalurgice destinate unor aplicații variate, specifice mai multor domenii și sectoare de activitate.

Confecționate în acord cu cele mai înalte standarde pentru obținerea unor produse de prima mână, toți cei interesați au la dispoziție următoarele tipuri de țevi oțel: fără sudură (trase la rece și laminate la cald), țevi oțel sudate (elicoidal și longitudinal), cu granulație fină, pătrate, rectangulare, zincate etc. Portofoliul de produse al companiei este diversificat tocmai pentru ca fiecare client în parte să găsească țevile de care are nevoie în activitățile desfășurate.

Fie că vorbim de cele pentru uz general sau destinate anumitor sectoare cum ar fi cel al construcțiilor, instalațiilor, chimiei și petrochimiei, industriei energetice, cea nucleară, de petrol și gaze sau constructoare de mașini, Valro Trade are soluția pentru toate cerințele si nevoile existente. Pentru detalii suplimentare, luați legătura cu reprezentanții companiei.

Țevi din oțel

Compania Valro Trade este specializată în comerțul cu țevi din oțel fără sudură, respectiv țevi sudate elicoidal și longitudinal, produse metalurgice ce își găsesc întrebuințarea într-o serie variată de domenii (industria energetica și nucleară, petrol și gaze, industria constructoare de mașini etc). Toate produsele oferite sunt fabricate respectand întocmai standardele europene SREN sau ISO, calitatea acestora fiind de necontestat. Acest lucru, împreună cu prețurile accesibile practicate, promptitudinea în onorarea comenzilor și diversitatea ofertei reprezintă aspecte prin care compania se remarcă, aspecte care totodată o recomandă ca fiind cea mai bună alegere.

SOLICITAȚI O OFERTĂ

Dacă doriți să achiziționați produsele noastre, solicitați oferte personalizate în funcție de cantitate, valoare și termen de plată. Contactați-ne pentru a identifica produsele optime proiectului vostru!

Categorii: Produse